Partners

Kolibri

Samen het verschil maken

Kolibri ondersteunt makelaars in Nederland in het organiseren en automatiseren van hun makelaardij. Door hun expertise op het gebied van online marketing en kantoorautomatisering te combineren, zorgen ze ervoor dat u en uw collega’s zich kunnen focussen op wat belangrijk is: het contact met de opdrachtgevers en klanten.
Door continu te innoveren en kennis, producten en diensten uit te breiden, blijft uw makelaarskantoor voorop lopen qua efficiëntie en innovatie.

Website van Kolibri

Vastgoedpro

Vastgoedpro is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals.
De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen
de vastgoedsector.

Website van Vastgoedpro

Webinar Vastgoedpro 11 november 2022 - WWFT

Contact

Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Algemeen telnr.:
E-mail:

 

Businesstoets

Hanzeweg 12a

2803 MC

Gouda

+31 (0)85 732 55 23

info@businesstoets.nl

Disclaimer Businesstoets

De Businesstoets is een geautomatiseerd systeem voor het screenen van de kredietwaardigheid en identiteit van ondernemers en bedrijven. Er kunnen geen rechten aan de geboden informatie en resultaten van de Businesstoets worden ontleend. Hoewel de leverancier zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van de Businesstoets, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, staat Businesstoets en haar leden niet garant voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en resultaten. De Businesstoets en haar leden wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en resultaten van de Businesstoets dan ook uitdrukkelijk van de hand.

Schuiven naar boven