Wwft controles

Wet Wwft

De wet Wwft staat voor Wet ter voorkoming van witwassen en wordt streng nageleefd door de overheid.

De wet moet voorkomen dat mensen of bedrijven zwart geld witwassen of geld besteden aan terroristische activiteiten.

U wilt als ondernemer niet geassocieerd worden met criminele activiteiten en daarom is het ook aan u dit op te pakken. De Businesstoets helpt u hier graag bij en biedt oplossingen op maat om dit succesvol te realiseren en op die manier bedrijfsrisico's en reputatieschade te voorkomen.

Wat betekent dit voor u als ondernemer?

Vanzelfsprekend voldoet u graag aan de wet Wwft eisen, maar dit is voor iedere onderneming anders.

De aard van uw onderneming, maar ook die van uw klanten, spelen daarin een belangrijke rol.

Voor de meeste up-to-date oplossingen op het gebied van de Wwft/Compliance bent u bij de Businesstoets aan het juiste adres.

De automatiseringssoftware is compleet en stelt u in staat eenvoudig dossiers aan te maken, gegevens op te slaan, een UBO (uiteindelijk belanghebbende) te verifiëren en voor onbeperkte duur te monitoren.

Hoe geeft u de wet Wwft vorm in uw bedrijf?

Het is een vrij intensief proces om de wet Wwft op de juiste manier te integreren in uw bedrijf of organisatie.

Toch riskeert u liever geen geldboete, dwangsom of strafrechtelijke vervolging vanwege het niet aanmelden van ongebruikelijke of verdachte transacties.

 

De Businesstoets helpt u om met zekerheid zaken te doen en doet dit middels een slimme software.

U stelt eenvoudig de identiteit vast van uw cliënten zodat u vrijwel geen risico loopt om met een "criminele/terroristische" partij in zee te gaan.

Vraag een gratis rapport aan!

Vraag een gratis rapport aan. Voor meer vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de Businesstoets via telefoonnummer:
085 732 55 23 of via e-mail: info@businesstoets.nl

Contact

Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Algemeen telnr.:
E-mail:

 

Businesstoets

Hanzeweg 12a

2803 MC

Gouda

+31 (0)85 732 55 23

info@businesstoets.nl

Disclaimer Businesstoets

De Businesstoets is een geautomatiseerd systeem voor het screenen van de kredietwaardigheid en identiteit van ondernemers en bedrijven. Er kunnen geen rechten aan de geboden informatie en resultaten van de Businesstoets worden ontleend. Hoewel de leverancier zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van de Businesstoets, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, staat Businesstoets en haar leden niet garant voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en resultaten. De Businesstoets en haar leden wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en resultaten van de Businesstoets dan ook uitdrukkelijk van de hand.

Schuiven naar boven